BAŞKAN ÇAĞLAYAN OSMANLI AİLE ÇAY BAHÇESİ VE PAİNT BALL TESİSLERİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Yazdır / Tarih: 2018-10-08

Osmanlı Aile Çay Bahçesi ve Paint Ball tesisleri açıldı

Orhangazi’de Birhan Çelik tarafından hizmete sokulan Osmanlı Çay Bahçesi ve Paint Ball tesisleri protokol üyelerinin katılımı ile açıldı. Tesisleri gezen protokol üyeleri Paint Ball tabancaları ile de atış yaptı.

Orhangazi Nadır Tesisleri’nde Birhan Çelik tarafından düzenlemesi yapılan Osmanlı Aile Çay Bahçesi ile Paint Ball tesisleri Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Halis Erdoğan ve diğer davetlilerin katıldığı tören ile hizmete sokuldu. İçerisinde Aile Çay Bahçesi, Paint Ball tesisleri ve Midilli atları ile çocuklar için gezintilerin düzenlenebileceği Osmanlı Aile Çay Bahçesi’nin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işletme sahibi Birhan Çelik ile birlikte tesisleri gezdi. Paint Ball tesislerini gezen protokol üyeleri burada Paint Ball tabancaları ile atış gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, doğa ile iç içe Nadır Tesislerinin o eşsiz güzelliği içinde açılan tesisin hem çay bahçesi hem Paint Ball tesisleri ve hem de diğer aktiviteler ile Orhangazi’de önemli bir eksikliği gidereceğini belirterek işletme sahibine hayırlı olsun dileklerini sundu.