BAŞKAN ÇAĞLAYAN, OTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI EROL HATIRLI'YI AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-12-14

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Erol Hatırlı’yı makamında ağırladı. OTSO Başkanı Erol Hatırlı ile Başkan Çağlayan, oda yönetimi tarafından sürdürülen çeşitli çalışmalar ve projeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Turizm Yatırım Projesi masaya yatırıldı

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, daha önce çalıştayları yapılan Turizm ile ilgili sürdürdüğü Turizm Yatırım Projesi’nin geldiği aşama ile ilgili Erol Hatırlı başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Turizm Yatırım Projesinin Orhangazi’nin geleceği için son derece önemli olduğuna vurgu yapan Erol Hatırlı, tüm paydaşlarla birlikte bu projeyi uygulamaya sokmamız halinde ilçemiz büyük bir kazanım elde etmiş olacak dedi. Başkan Çağlayan, özellikle termal turizm ve ilçenin diğer turizm değerleri ile ilgili tüm kurumların uyumlu bir çalışma içinde olduğunu belirterek, bizler de yerel yönetim olarak tüm bu çalışmalara her desteği vermeye devam ediyoruz dedi.