BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÖZGÜR PEDALLAR BİSİKLET KULÜBÜNÜN 23 NİSAN BİSİKLET TURUNA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Orhangazi’de bir süre önce kurulan ve her hafta farklı etkinlikler gerçekleştiren Özgür Pedallar Bisiklet Kulübü üyesi yaklaşık 70 kişilik bir grup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Orhangazi Cumhuriyet Alanı’ndan başlayıp, İznik Gölü Sahiline kadar süren bir bisiklet turu düzenledi. Bisiklet Turuna Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Özgür Pedallar Kulübü Başkanı Adem Kadıoğlu ile genç yaşı, kadın erkek bir çok bisiklet tutkunu katıldı. Cumhuriyet Alanı’ndan başlayan bisiklet turu, Göl yolu güzergahından İznik gölü sahiline kadar sürdü. Gidiş dönüş olarak planlanan yaklaşık 10 kilometrelik bisiklet turu renkli görüntülerle tamamlandı. Bisiklet Kulübü Başkanı Adem Kadıoğlu kulübün günden güne genişlediğini belirterek, bisiklet kullanımını daha fazla teşvik etmek istiyoruz. Her hafta bir etkinlik gerçekleştirip ilçede bisiklet kullanımını da yaygınlaştırmak istiyoruz dedi.