BAŞKAN ÇAĞLAYAN PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye personeli ile bayramlaştı. 10 gün sürecek olan kurban bayramı tatili nedeniyle son mesai gününü geride bırakan Orhangazi Belediyesi Personeli ile Nikah Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programında bir araya gelen belediye başkanı Neşet Çağlayan, tüm personele aileleri ve sevdikleri ile birlikte iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yaz dönemini yoğun geçirdiklerini belirterek, bayram uzun bir tatil demek. Uzun yola çıkacakların mutlaka trafik kurallarına riayet etmelerini diliyorum. Ayrıca tüm personelimiz iyice dinlenip tatil sonrası dinç bir şekilde Orhangazi halkına hizmet için çalışmalara yeniden başlamasını bekliyorum dedi. Belediye Başkan yardımcılarının da bulunduğu bayramlaşma programında belediye başkanı Neşet Çağlayan daha sonra personel ile tek tek bayramlaştı.