Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN PERSONEL İLE BULUŞMA TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2017-12-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, personel buluşmalarını sürdürüyor. İlk toplantısını Belediyede çalışan devlet memuru ve daimi işçilere yönelik yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ikinci toplantısını sözleşmeli personel ile yaptı. Nadır Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan toplantıda 3,5 yıllık görev süresinde Orhangazi’de yapılan çalışmaları sunum eşliğinde çalışanlarla paylaştı.

ORHANGAZİ SEVDAMIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi yasası ile değişen bir sistem ve yeni sistemle birlikte 31 mahalleye çıkan Orhangazi’de 3,5 yıllık dönemde yapılan bir çok çalışma bulunduğunu belirterek, bizim sevdamız Orhangazi. Orhangazi’ye sorumluluklarımız var. Aynı sorumluluk çalışanlar olarak sizlerde de var. Hep birlikte tüm çalışanlarımızla birlikte Orhangazi’nin daha yaşanabilir bir kenet olması için fedakar çalışmalar yürütüyoruz dedi.

ALT YAPIYI ORTALAMA YÜZDE 50 İLE ALDIK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, muhalefetin iddia ettiği gibi geldiklerinde alt yapının yüzde 90’ının değil sadece ortalama yüzde 50’sinin tamamlandığını tekrar vurgulayarak, içme suyu yüzde 48, kanalizasyon yüzde 54, yağmur suyu giderleri ise yüzde 70 seviyesindeydi. Yani ortalama yüzde 50’si bitmiş bir Orhangazi’ye eski projede olmayan yeni bölgeleri de ekleyerek biz tamamladık. Yeni ilavelerle birlikte alt yapının yüzde 100’ü değil, yüzde 130’u tamamlanmış oldu dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

 

Diğer Haberler