BAŞKAN ÇAĞLAYAN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Gaziantep’te düzenlenen Karate Türkiye Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Orhangazi Belediyesporlu sporcular Fatma Satık ile aynı şampiyonada Türkiye ikinciliği elde eden Ahmet Faruk Bayrak ile Karabük’te düzenlenen Altın Safran Avrasya Kyokushin Şampiyonasında Avrasya 2.si olan Erol Bal’ı makamında ağırladı. Karate Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Fatma Satık, önümüzdeki günlerde İspanya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılacak. Kyokushin Şampiyonasında Avrasya İkincisi olan Erol Bal ise milli forma ile 9-12 Aralık tarihinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına katılacak. İlçe Gençlik hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse, Sporcuların antrenörleri ve Belediyespor yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette sporcular verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti.