BAŞKAN ÇAĞLAYAN SANAYİ KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-09-04

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı ile birlikte Orhangazi’de Sanayi Kuruluşlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. Kırpart A.Ş., Efendioğlu Mermer A.Ş., Güngör Zeytincilik ve Zey-Tur San firmalarını ziyaret eden başkan Çağlayan, Orhangazi’nin güçlü bir sanayi yapısı olduğunu belirterek, yerel yönetim olarak bizler her zaman sanayicimizin yanında olmaya gayret ediyoruz dedi. Başkan Çağlayan sanayi kuruluşları ziyaretlerinde Güçlü Sanayi, Güçlü Orhangazi, Güçlü Türkiye mesajları verdi.

Sanayiciye teşekkür

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Orhangazi TSO Başkanı Erol Hatırlı, Efendioğlu Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ergün Efendioğlu, Güngör Zeytincilik Yönetim kurulu başkanı Atıl Güngör, Kırpart A.Ş. Yöneticisi Engin Cindoruk ve Zeytur San yöneticisi Tamer Ersoy ile bir araya geldikleri ziyaretlerde Sanayi kuruluşlarının her zaman yanında olduğunu belirterek, ekonomimize ve istihdama sağladıkları katkılardna dolayı tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.