BAŞKAN ÇAĞLAYAN SANDIK BAŞINDA

Yazdır / Tarih: 2015-11-03

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, oyunu sabah erken saatlerde kullandı. 1 Kasım Genel Seçimleri için tüm Türkiye sandığa koşarken, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sabah eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte oy kullanacağı Atatürk İlköğretim okuluna geldi. Okulda vatandaşlarla sohbet eden ve sandık görevlilerine başarı dileyen Çağlayan, daha sonra 1022 nolu sandıkta oyunu kullandı. Çağlayan, 1 Kasım genel seçimlerinin sadece ülkemiz için değil, tüm müslüman ve mazlum ülkeler için önemli olduğunu belirterek, ülkemiz yeni bir demokrasi sınavında.

Tüm vatandaşlarımızın oyunu kullanması ve sandığa gitmesini temenni ediyorum. Sandıktan çıkacak sonuçların da ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.