BAŞKAN ÇAĞLAYAN ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSÇÜLER KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi’nin Hürriyet Mahallesi’ndeki merkezini ziyaret etti. Burada Kooperatif Başkanı Abdurrahim Akçay ve yöneticilerin yanı sıra üyeler tarafından misafir edilen belediye başkanı Neşet Çağlayan, Minibüsçüler Kooperatifi yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Hürriyet Mahallesindeki merkezinin yerini değiştirmek isteyen Kooperatif yöneticileri başkan Çağlayan’dan şehrin farklı bir bölgesinde yeni yer talebinde bulundu. Başkan Çağlayan, minibüsçülerin diğer görüş ve önerileri ile taleplerini dinledi. Kooperatifin yeni yer talebini ise değerlendirmeye alacaklarını ifade ederek, STK’larımızın her zaman yanındayız. Onların işlerini kolaylaştırmak, onların halkımıza daha iyi hizmet vermelerini sağlamak için bize düşen neyse onu da yapmaya hazırız dedi.