Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSÇÜLERİ İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2018-01-11

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile Orhangazi’de Şehiriçinde Yolcu taşımacılığı yapan Orhangazi Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi yöneticileri ve tüm kooperatif üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Çağlayan, toplantıda minibüsçü esnafına yeni yılda yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi verip özellikle Yolcu Taşımacılığı yapan esnafın şehiriçi güzergahlarında sorun yaşadıkları bölgeler ile ilgili yapacağı yeni düzenlemeleri anlattı. Başkan Çağlayan, toplantıda tüm minibüsçü esnafını tek tek dinleyip talepleri ve sorunlarına da çözüm arayışları içinde bulundular. 

2018 PROJELER YILI OLACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geride kalan yaklaşık 4 yıllık dönemde başta alt yapı ve şehrin üst yapıları olmak üzere acil ve öncelikli tüm ihtiyaçları giderdiklerini belirterek, artık bundan sonraki süreç bizim için yeni projelerin ve yatırımların hayata geçeceği bir yıl olacak. Şehrimize yapacağımız her çalışma ve projede hem ilçe insanımıza hem de tüm ilçe dinamiklerine yeni değerler katmayı hedefliyoruz dedi.

HER YENİ PROJE YENİ DEĞER DEMEK

Orhangazi’ye sevdalı olduklarını belirten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, göreve gelirken çeşitli vaatlerimiz vardı. Bu vaatlerin neredeyse tamamına yakınını yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Sadece vaatlerimiz değil bunun yanı sıra bir çok ilave çalışmayı da yaptık şehrimize kazandırdık. Bundan sonrası ise şehre yeni vizyonlar katmak, daha büyük projeler hayata geçirmek için olacak dedi.

ÇAKIRLI’DA TURİZM ALANI, YENİKÖY’DE YENİ İMAR ALANI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de Yeniköy bölgesinde yeni imar alanı oluşturulması ve Çakırlı bölgesinde oluşturduğumuz yeni termal tesis alanı şehre değer katacak aynı zamanda minibüsçü esnafımıza da yeni ekmek kapıları oluşturacak çalışmalar olacak. Dolayısıyla bu yönü ile de çok önemsiyoruz dedi. 

MİNİBÜSÇÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şehir içinde minibüs güzergahları üzerinde sorunlu bölgelerde yapacakları yeni düzenlemeler, yeni trafik akışı ile daha düzenli bir şehir haline gelmeyi hedeflediklerini de belirttikten sonra Minibüsçü esnafının sorun ve taleplerini dinledi. Çağlayan, minibüsçülerin yaşadıkları sorunlar ve gerekli çalışmalar ile ilgili not alıp çözüm arayışlarına başladığı gözlenirken, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Musa Canbaz Başkan Neşet Çağlayan’a yapılan bu toplantıdan dolayı teşekkürlerini sundu. 

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler