Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ŞEHİT AİLELERİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-09

Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon komutanı Jand.Yzb.Ogün Demir, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Askerlik Şubesi başkanı Per.Ütğm.Gökhan Su, Belediye Başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Şemsi Kılıç Orhangazi Öğretmenevi’nde düzenlenen programda Şehit Aileleri ile bir araya geldiler.

 

PROTOKOLE TEŞEKKÜR

Bir süre önce dernekleşme faaliyetlerini tamamlayan ve başkanlığını da şehit babası Seyfi Öztürk’ün yaptığı Şehit Aileleri Derneği üyeleri, Şehitlikte yapılan son düzenleme ile şehitliğin Orhangazi’ye yakışır bir hale getirildiğini belirterek, bu konuda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Yalçın Yılmaz ve Garnizon Komutanı Ogün Demir’e teşekkürlerini sundular.

MEVLANA ŞEB-İ ARUZ PROGRAMI VE ÇANAKKALE GEZİSİ

Şehit Aileleri Derneği üyeleri Orhangazi Belediyesi tarafından Konya’da gerçekleştirilecek olan Şeb-i Aruz Törenleri ve Çanakkale Gezisine götürülecek. Şehit Aileleri, protokol üyelerinin her konuda yanlarında olduğunu belirterek, gezi organizasyonlarımız için belediye başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkür ettiler. Öte yandan Şehit Aileleri Derneği için de Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilecek bir yerde dernek lokali oluşturulacak. Şehit aileleri tarafından verilen kahvaltı protokol üyeleri ile çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Diğer Haberler