BAŞKAN ÇAĞLAYAN SÖLÖZ'DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Yazdır / Tarih: 2017-03-09

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte Sölöz Mahallesi’ndeydi. Belediye’nin Sölöz’deki hizmet binasında Mahalle Muhtarı Hasan Avcu, Ak Parti yönetim kurulu üyesi Özen Çakır ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri dinledi. Başkan Çağlayan, vatandaşların talepleri ile ilgili çalışmaların acil şekilde başlatılacağını belirterek, Sölöz’de yapılacak olan yeni futbol sahasının da bu yıl içinde yapılacağını ifade etti. Başkan Çağlayan, TOKİ’nin Sölöz’de hayata geçirmeyi planladığı konut projesi ile ilgili de bilgi vererek, bu konuda Sölöz’den talep toplanacak. Gelecek talebe göre ise proje şekillendirilecek dedi. Çağlayan belediye hizmet binasına gelen vatandaşları dinledi, yapılmak istenen çalışmalar konusunda da ekipleri ile görüş alışverişinde bulundu.