BAŞKAN ÇAĞLAYAN SÖNMEZ MEDYA BULUŞMALARINDA KÖŞE YAZARLARININ SORULARINI YANITLADI

Yazdır / Tarih: 2018-05-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Hakimiyet ve As TV ortak Sönmez Medya Buluşmaları programında gazetenin köşe yazarları ile bir araya geldi. Dün akşam saat 20.15’de As TV’de yayınlanan programın çekimlerinde Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarlarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu hafta başlayacak Fetih Şenliklerine tüm Bursalıları davet etti. Başkan Çağlayan, 4 yıllık dönemde ilçede yapılan çalışmaları da değerlendirdiği programda 24 Haziran genel seçimleri ile ilgili görüşlerini de anlattı. Çağlayan, Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran tarihinde yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğine inandığını belirtti.