Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN STK BULUŞMALARINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-11-11

 

Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz tarafından başlatılan ve her ay bir Sivil Toplum Kuruluşu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen STK Buluşmaları ORZİM’in ev sahipliğinde yapıldı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve protokol üyelerinin yanı sıra ilçedeki STK'lar, dernekler, meslek odalarının temsilcilerinin katıldığı ORZİM ev sahipliğindeki toplantıda STK'lar sorunlarını konuştu, iş birliğinin artırılması görüşü üzerinde duruldu.

 

ÇAĞLAYAN; BU TABLO İLÇEMİZ ADINA ÖNEMLİ

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz’ın önemli bir organizasyona ön ayak olduğunu belirterek, geçen ay ilk toplantımızı yapmıştık. Şimdi ORZİM’in ev sahipliğinde yine bir aradayız.  Bu ortak hareket, Orhangazimize daha fazla katkı olarak geri dönecektir dedi. Daha sonra söz alan STK Buluşmalarının ev sahipliğini yapan ORZİM yönetim kurulu başkanı Cumhur Celayir, ORZİM hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

Cumhur Celayir, ORZİM’in 2005 yılında 40 civarında ortak ile kurulduğunu belirterek, 2006 yılında inşaata başladık, 1 yıl sonra yani 2007 yılında inşaatı tamamlayarak ORZİM’i hizmete soktuk. Şimdi 35 işletme ile Orhangazi’de zeytin işlemeciliğinden, paketlemesine kadar bir çok alanda hizmet veriyoruz dedi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ise, bu tür organizasyonlarla hem STK’ları daha yakından tanıma, hem de ilçeye sunulacak katkıları da artırmayı hedefliyoruz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler