BAŞKAN ÇAĞLAYAN SÜNNET ÇOCUKLARININ KINA COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Yazdır / Tarih: 2018-07-30

Orhangazi Belediyesi'nin bu yıl düzenlediği ve 85 minik çocuğun sünnet ettirildiği Sünnet Şöleni'nde Nadır Tesislerinde Sünnet Çocukları için bir kına gecesi düzenlendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Aydın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Habibe Sivri ile birlikte çok sayıda davetli ve sünnet çocuklarının ailelerinin katıldığı kına gecesinde çocuklara kınaları yakıldı. Ardından Başkan Neşet Çağlayan, çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp halaylar çekerek onların kına gecesi heyecanına ortak oldu. Çocuklara tek tek kınaların yakıldığı ve çeşitli hediyelerin verildiği gecede çocuklar ve aileleri daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar oyunlar oynayıp kına gecesi kutladılar. Gecede sünnet çocukları aileleri ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.