BAŞKAN ÇAĞLAYAN TAMAMLANMA AŞAMASINA GELEN YURT BİNASINI GEZDİ

Yazdır / Tarih: 2017-10-25

Orhangazi Belediyesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen binanın yurt binasına dönüştürülmesi için gerçekleştirilen tadilat tamamlanma aşamasına geldi. Yaklaşık 200 öğrenci kapasiteli olacak Ortaöğretim Yurt binasını gezen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte yurt binasını gezen Başkan Çağlayan, hizmete hazır hale getirilen yurt binasının yüklenici firma yetkilisi ile de görüşerek gelinen son noktayı öğrendi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yurt binasının Orhangazi için çok önemli bir ihtiyacı gidereceğini belirterek, belediyemiz tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen bina Bakanlığımızın çalışması ile tadilatı yapıldı ve yurt binasına dönüştürüldü. Son çalışmaları yapılıyor. Yakında öğrencilerini ağırlamaya başlayacak. İlçemiz için hayırlı olsun dedi.