BAŞKAN ÇAĞLAYAN TEOG ÖNCESİ ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİNE ORTAK OLDU

Yazdır / Tarih: 2016-11-22

Orhangazi Belediyesi, TEOG Sınavı öncesinde öğrencilere Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte sinema keyfi yaşattı. 23-24 Aralık tarihlerinde yapılacak olan TEOG Sınavına girecek olan 8.sınıf öğrencilerini sinemaya götüren Orhangazi Belediyesi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Cinemax Orhangazi salonlarında öğrencilere sinema keyfi yaşattı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve Gençlik Meclisi üyelerinin yanı sıra meclis üyeleri ile birlikte TEOG sınavı öncesinde sinema keyfi yaşayan öğrencilerin bu heyecanına ortak oldu. Başkan Çağlayan, sinema öncesinde öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Öğrencilere sınavda başarı dileye Çağlayan, öğrencilerin sınavdan başarı ile çıkacaklarına inandığını ifade etti.