Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN TRABZON ORTAHİSAR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-01

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Trabzon’un merkez ilçesi Ortahisar’ın Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Orhangazispor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Trabzon’a gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor Kulüp Başkanı Recep Alemdar ve Meclsi üyesi Mehmet Şahin ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

 

ORHANGAZİ’YE DAVET

Ahmet Metin Genç ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Neşet Çağlayan, Bursa ve bölgesinde Karadenizli bir çok vatandaşın yaşadığını belirterek, Trabzon’da ve Ortahisar’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i Orhangazi’ye davet ederek, karşılıklı ilişkilerin artırılması için ellerinden geleni yapmak istediklerini ifade etti.

 

GENÇ’TEN YAKIN İLGİ

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzon’a gelip bizleri de ziyaret etme nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Orhangazi ile Ortahisar Belediyelerinin ilişkilerinin artırılması için bizler de üzerimize düşeni yapacağız dedi.


Diğer Haberler