Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN UEDAŞ GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-03-16

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Uludağ Elektrik AŞ (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe’yi Bursa’daki UEDAŞ Genel müdürlüğündeki makamında ziyaret etti. Belediye Başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte Mesut Efe’yi ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de planlanan bazı projeler ve bu projelerin yer alacağı alanlarda yer alan bazı trafoların yerlerinin değiştirilmesi ile ilgili talebini iletti.

                Ziyarette Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi-Göl arasında bulunan yaklaşık 2 kilometrelik yol güzergahı üzerinde daha önce enerji nakil hatlarının bir bölümünün yeraltına alındığını belirterek, kalan bölümün de yaz dönemine kadar alınması için planlama içine alınmasını talep etti. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, talep ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde Orhangazi’ye gelerek bahsi geçen bölgede inceleme yapıp maliyet hesaplamaları yapacaklarını ve bu bölgede enerji nakil hatlarının yeraltına alınması ile ilgili çalışmanın yatırım programına dahil edilebileceğin ifade etti.


                Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe arasında Orhangazi’de planlanan diğer enerji yatırımları ile ilgili de görüş alışverişi yaşandı.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler