BAŞKAN ÇAĞLAYAN ULAŞTIRMA BAKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2016-06-02

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile birlikte Ramazan ayında hizmete girmesi beklenen Osmangazi Köprüsü, Orhangazi Tüneli ve Otoyol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi. Osmangazi Köprüsünün Dilovası bölümünde yüklenici firma yetkililerinden brifing alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan daha sonra beraberindekilerle birlikte Osmangazi Köprüsünü araç ile geçerek buradaki çalışmaları inceledi.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN BAKAN ARSLAN İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın otoyol gezi programına katıldı. Başkan Çağlayan, Bakan Arslan’ın Karsak Kavşağındaki gişelerde yaptığı incelemeye de katıldı. Bakan Arslan ile bir araya gelen Çağlayan, Bakan Ahmet Arslan’ı açılış öncesinde Orhangazi’ye davet etti.