BAŞKAN ÇAĞLAYAN UMRECİLERİ UĞURLADI

Yazdır / Tarih: 2017-02-27

Orhangazi’de Diyanet İşleri tarafından düzenlenen Umre ziyareti için kutsal topraklara giden vatandaşlar için Cumhuriyet Alanı’nda uğurlama töreni düzenlendi. Kafile başkanlığını Mustafa Yüce’nin yaptığı 29 kişilik kafile Yenişehir havalimanına otobüsle giderek buradan uçakla kutsal topraklara hareket etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Müftüsü Nihat Aktaş ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte umre ziyaretine giden vatandaşların yakınlarının katıldığı çok sayıda vatandaş dualarla uğurlandı. Uğurlama töreni öncesinde konuşan ilçe Müftüsü Nihat Aktaş, umre adaylarına hayırlı yolculuklar diledi. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Umre ziyareti için sevgililer sevgilisi peygamber efendimizin kabrini ziyaret edecek olanlardan Orhangazi için dua istedi. Ardından yapılan dualar eşliğinde umreciler kutsal topraklara hareket etti.