Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÜNİVERSİTE DERNEĞİ VE ÜNİVERSİTE HEYETİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2016-08-29

Başkan Çağlayan Üniversite heyetini ağırladı

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksekokulu binası inşaatını incelemek üzere Orhangazi'ye gelen Uludağ Üniversitesi heyeti ve Üniversite Yapma Derneği yöneticilerini Belediye binasındaki makamında ağırladı.

 

Orhangazi'de başkanlığını Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, başkan yardımcılığını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın yaptığı Üniversite Yapma Derneği tarafından başlatılan kampanya sonrasında Asil Çelik AŞ firması tarafından Yeniköy'de inşa edilen Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu binası açılışa hazır hale getirildi. Üniversite Yapma Derneği Başkanı Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Yüce, Üniversite Genel Sekreteri İsmail Sağlam, Asil Çelik Genel Müdürü Osman Klavuz, OTSO Yönetim Kurulu başkanı Ergün Efendioğlu, Orhangazi MYO Müdürü Doç.Dr.Birol Taş ve diğer yetkililer Üniversite inşaatını gezerek son durum ile ilgili bilgi aldılar. Yeni Binada bir de toplantı gerçekleştiren heyet, Üniversite binasının açılış programı üzerinde durdu. Öte yandan önümüzdeki günlerde ise Üniversite binası için bir açılış programı düzenlenmesi ve tarihinin önümüzdeki günlerde belirlenmesi de masaya yatırıldı.

 

BAŞKAN HEYETİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksekokulu inşaatını gezen ve burada incelemelerde bulunan heyet daha sonra Orhangazi Belediyesi'nde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın makamında bir araya geldii. Uludağ Üniversitesinden gelen heyet ve Üniversite yapma derneği yöneticilerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Üniversite inşaatının bulunduğu alandaki çevre düzenlemeleri çalışmalarını belediye olarak hızla tamamlayacaklarını ifade etti. Heyet Orhangazi Belediyesi'ndeki buluşmada Üniversite binasının hizmete giriş tarihi ve bakan, milletvekili ve Bursa valisinin de katılmasının beklendiği açılış programı için görüş alışverişinde bulundular.  

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler