Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ÜNİVERSİTE İNŞAATINI GEZDİ

Yazdır / Tarih: 2015-11-09

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu binasında alt yapı çalışmaları tamamlandı. Asil Çelik AŞ tarafından inşaatı tamamlanan ve hizmete hazır hale getirilen Orhangazi Meslek Yüksek Okulu’nun Yeniköy’deki binasında Orhangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma yürütüyor.

Belediye ekipleri, alt yapı, içme suyu ve diğer alt yapı çalışmalarının yanı sıra, doğalgaz bağlantıları, çevre istinat duvarları ve çevre düzenlemesi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Üniversite inşaatını gezerek çalışmalar hakkındaki son durumu öğrendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin modern ve ilçeye yakışır bir üniversite binasına kavuştuğunu belirterek, binamızın diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Alt yapı, kanalizasyon, içme suyu, çevre düzenlemesi ve çevre istinat duvarlarında sona gelindi. Doğalgaz bağlantıları da tamamlandı. Şimdi üst yapı, yollar ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacak ve en kısa sürede hizmete hazır hale getirilecek dedi.

 

Diğer Haberler