BAŞKAN ÇAĞLAYAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2016-10-15

Ak Parti Orhangazi Kadın Kolları tarafından Muharrem Ayı nedeniyle hazırlanan 3 bin kişilik aşure Cumhuriyet Alanında vatandaşlara ikram edildi. Cuma namazı çıkışında Alanda kurulan stantta kurulan kazanların başına geçen Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yurdakul, Başkan Çağlayan’ın eşi Zöhre Çağlayan ve Ak Parti kadın kolları mensupları vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Milletvekili İsmail Aydın ve Başkan Çağlayan, Aşure ikramı esnasında vatandaşlarla da sohbet edip sorunlarını dinlediler. Milletvekili İsmail Aydın, Başkan Neşet Çağlayan ve İlçe başkanı Mustafa Kaya, daha sonra yine Cumhuriyet alanında İlçe Müftülüğü ve Yılkan Metal Kurucusu Necmettin Üzel hayrına dağıtılan aşure stantlarını ziyaret etti.