BAŞKAN ÇAĞLAYAN VE İLÇE BAŞKANI KAYA, MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2017-04-03

Orhangazi Ak Parti teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına hazırlanıyor. Çarşamba günü miting için Bursa’ya gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan’ın program hazırlıklarını yapan Ak Parti Orhangazi ilçe teşkilatı, Orhangazi’ye bağlı 31 mahallenin mahalle başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Neşet Çağlayan, önümüzdeki haftanın yoğun geçeceği vurgusunu yaparak, Büyükşehir Belediye başkanımız Recep Altepe Kültür Merkezi temel atma töreni ve Orhangazispor’a otobüs teslimi için Pazartesi günü Orhangazi’de olacak. Salı günü ise İçişleri Eski Bakanımız Efkan Ala’yı Orhangazi’de ağırlayacağız. Çarşamba günü ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da olacak dedi. Ak Parti Orhangazi ilçe başkanı Mustafa Kaya ise referanduma 2 hafta kaldığını hatırlatarak bu süreçte tüm teşkilat mensupları olarak çalışmalarımızı en üst seviyeye çekip buna göre hazırlıklar yapmamız gerekiyor dedi.