BAŞKAN ÇAĞLAYAN VE KAYMAKAM YILMAZ'DAN COMPONENTA VE ORMO'YA ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2018-01-16

Orhangazi’de kurulu bulunan ve başkanlığını Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve başkan yardımcılığını belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın yaptığı Üniversite Derneği, Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksekokulu binasının ihtiyaçları ve kampüs alanına yapılacak yeni binalar ile ilgili olarak yeni bir çalışma başlattı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan dernek yönetim kurulu üyesi Nizamettin Alkan ile birlikte Componenta Dökümcülük A.Ş. ve Ormo Yün İplik Sanayi A.Ş. ziyaret ederek üniversite konusunda görüş alışverişlerind bulundular. Kaymakam Dr.Yalın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Componenta Dökümcülük A.Ş.’de CFO ve Finans Direktörü Sibel Binici ve Üretim Direktörü Yusuf Çamur ile görüştü. Kamyakam Yılmaz ve Başkan Çağlayan buradaki görüşmenin ardından ise Ormo Yün İplik Sanayi A.Ş. fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Canan Gülle ile bir araya geldiler.