BAŞKAN ÇAĞLAYAN YAPI FUARININ AÇILIŞINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2017-04-19

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa BUTTİM Fuar Merkezi’nde başlayan Bursa Yapı Fuarı’nın açılışına katıldı. Yerli ve yabancı yüzlerce firmanın katıldığı ve özellikle yurtdışından ziyaretlerin de ilgi gösterdiği Yapı Fuarının açılışına katılan başkan Neşet Çağlayan, daha sonra beraberinde başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte fuarda stant açan tek Orhangazili firma olan Cem Kapitan ve Levent Çokgüler ortaklığındaki LC Rumeli İnşaat firmasının Orhangazi Yeniköy Çalılık Mevkiinde hayata geçirecekleri Göl Konakları projesinin stantını ziyaret etti. Burada projenin mimarları Cem Kapitan ve Levent Çokgüler tarafından ağırlanan Başkan Neşet Çağlayan, stantta proje ile ilgili bilgi aldı. Projenin Orhangazi için önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin özellikle son dönemlerde iç ve dış turizm için önemli bir geçiş noktası olduğunu belirterek, Göl Konakları Projesi Orhangazi’nin geleceğine de önemli bir imza olacak dedi.