BAŞKAN ÇAĞLAYAN YENİ BAŞLAYAN BİRİNCİ AMATÖR KÜMEDE TAKIMLARA ÇİÇEK VERİP BAŞARI DİLEDİ

Yazdır / Tarih: 2017-10-10

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bugün başlayan Birinci Amatör küme maçları öncesinde Orhangazi Göl Spor Tesislerinde oynanan Yeniköy Gençlerbirliği-1922 Mütarekespor maçı öncesinde maçın hakemleri ve rakip takım 1922 Mütarekespor takım kaptanına çiçek takdim ederek yeni sezonda hakemler ve tüm takımlara başarı diledi. Belediye başkanı Neşet Çağlayan Yeniköy Gençlerbirliği’nin U-13 takımı oyuncuları ile de sohbet ederek, birinci amatör kümede ilçemizden 5 takım mücadele edecek. Tüm takımlarımıza gruplarında başarı diliyorum. Sakatlıkların yaşanmadığı, fair play çerçevesinde iyi bir sezon temenni ediyorum dedi.