BAŞKAN ÇAĞLAYAN YENİKÖY'DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Yazdır / Tarih: 2017-02-27

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeniköy mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vatandaşlardan gelen talepleri not alıp çözüm aradı. Başkan Yardımcısı ile birlikte Yeniköy’deki Belediye hizmet binasında gelen vatandaşlara sohbet eden Çağlayan, Yeniköylülerin genç jenerasyonun mahalleden ayrılıp Orhangazi şehir merkezine yerleşmeleri ile ilgili sıkıntılarını dile getirmesi üzerine başkan Çağlayan, Üniversite binasının Yeniköy mahallesine yeni bir hava katacağını belirterek, bizim de belediye olarak bazı projelerimiz var. Yakın gelecekte bu projelerin hayata geçmesi ile birlikte Yeniköy’de tersine göçü sağlamayı planlıyoruz. Bu sadece Yeniköy için değil, diğer mahallelerimizle de ilgili yapılacak hem tarımsal kalkınma adına hem de sosyal projeler ile tersine göçün yaşanmasını bekliyoruz dedi. Başkan Çağlayan, Yeniköy’de meydan projesi ile ilgili olarak bu yıl çalışmalara başlanacağını da belirterek, bunun yanı sıra Yeniköy yolunun genişletilmesi hususunda bu yılın yatırım programına dahil edildi. Yakın bir gelecekte kamulaştırma ile ilgili çalışmalar başlayacak dedi.