BAŞKAN ÇAĞLAYAN YILBAŞI AKŞAMI ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2017-01-03

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yılbaşı gecesini çalışan personellerle geçirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve teşkilat mensupları ile birlikte Sakallı Tesislerindeki Mekke’nin Fethi programının ardından önce Hastaneyi ziyaret ettiler. Başkan Çağlayan ve beraberindekiler devlet hastanesi acil servis ünitesinde çalışan doktor ve sağlık personelinin yeni yılını kutladı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden belediye başkanı Neşet Çağlayan, burada Emniyet müdürü Ramiz Erçetin ve polis memurları ile bir araya geldi. Yılbaşı gecesi çalışan polis memurlarına da başarı dileyen Çağlayan daha sonra Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte İtfaiye dairesini ziyaret etti, burada personel ile birlikte çay içip ardından 112 Acil Servis noktasına geçti. Çağlayan Acil Servis ziyaretinin ardından kar yağışı nedeniyle tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını da gezdi.