BAŞKAN ÇAĞLAYAN ZABITA TEŞKİLATININ 192.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Yazdır / Tarih: 2018-09-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Şemsi Kılıç ile birlikte Orhangazi Belediyesi Zabıta Teşkilatını ziyaret ederek Teşkilatın kuruluşunun 192.yıldönümünü kutladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ziyarette Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk’e çiçek verdi. Başkan Çağlayan, Zabıta Biriminin kısıtlı ve dar kadro ile fedakarlıkla çalışan zabıta teşkilatımızı kutluyor, 192.kuruluş yıllarını kutluyorum dedi. Başkan Çağlayan zor ve önemli sorumluluğa sahip zabıtanın görevini fedakarca yerine getirdiğini belirterek, zabıta teşkilatları bulundukları kentlerde vatandaş ile birebir temas halinde olan, diğer güvenlik kuruluşları ile aynı sosyal şartlara sahip olmamalarına rağmen, gece gündüz görevinin başında olan bir teşkilat. Dolayısıyla yaptıkları işler de buna göre çok daha önem arzediyor. Zor şartlarda ve kısıtlı kadro ile bu görevi yerine getiren tüm zabıta teşkilatımız mensuplarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi. Başkan Çağlayan, ziyarette tüm teşkilat üyelerine kendi elleriyle de tatlı ikramında bulundu.