Baskan Çaglayana Belediye Is Sendikasi Bursa Subesi Baskani Abdullah Naci Levent 'den Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2014-04-08

Belediye is sendikasi Bursa Subesi Baskani Abdullah Naci Levent ve isyeri bas temsilcisi Emrullah Akçay Belediye Baskani Neset ÇAGLAYAN´i makaminda ziyaret ederek görevinde basarilar diledi.

Sendika baskani Abdullah  Naci Levent, Orhangazi Belediyesi ile bu yil imzaladiklari toplu is sendikasi sonucunda  isçilerimizin maaslarinda ve sosyal haklarinda iyilestirmeler yapildigini bundan sonraki yillarda da sayin baskanla toplu sözlesmelere imza atmak istediklerini dile getirdiler.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Neset Çaglayan isçi kardeslerimizin kazanimlari olan sosyal haklar ve maaslarinin hep daha yukariya çekmek için çalisacaklarini ifade etti.