Baskan Çaglayan'a Ziyaretçi Akini

Yazdır / Tarih: 2014-04-02

Belediye Baskani Neset Çaglayan´a ziyaretçi akini basladi. Mazbatasini aldiktan sonra göreve baslayan Çaglayan´a gün boyu ziyaretçiler akin etti. Tebrikleri kabul eden Belediye Baskani Neset Çaglayan gösterilen teveccühten dolayi memnun oldugunu Orhangazi´yi el birligi ile hizmete bogacaklarini söyledi. Orhangazi´nin eksik kalmis hizmetlerinin bir an evvel giderilecegini söyleyen Belediye Baskani Neset Çaglayan ziyaretçilerle sohbet edip çay içti.

Eski Belediye Baskanlarindan Hayri Çoklar´da ziyaretçiler arasinda yer alirken Belediye Baskani Neset Çaglayan´a bu önemli görevde basari dileklerinde bulundu. Yine Orhangazi´nin tanidik isimlerinden Ali Turgut´ta Belediye Baskani hayirli olsun dileklerini sunarken Orhangazi´ye iyi güzel seyler yapacagina inandiklarini söyledi.