BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN 10 KASIM MESAJI

Yazdır / Tarih: 2015-11-10

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet’in Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan mesajında, yeni nesillere en büyük emanetim dediği Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediye intikalinin 77.yıldönümünde saygı ile anıyorum dedi. Çağlayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’in kurulduğu yıllarda ve Kurtuluş Savaşı döneminde gerçekleştirdiği askeri dehalığın ve başarılarının tüm dünya tarafından takdir edildiğini ve Atatürk’ün o günden bugüne kadar tüm nesiller ve tüm dünya tarafından takdirle karşılanan bir lider olduğunu belirterek, bizler, tarihimizden aldığımız güç ve ilham ile Cumhuriyet’i ve onun kazanımlarını daha yukarılara taşımak, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine taşımak, milletimizi daha müreffeh seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Atatürk’ün gösterdiği gelişmiş milletler seviyesine ulaşma doğrultusunda çalışıyoruz dedi. Çağlayan, mesajının son bölümünde ise Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum dedi.