BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN AK PARTİ KADIN KOLLARINA KADINLAR GÜNÜ KAHVALTISI

Yazdır / Tarih: 2017-03-07

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’dan Ak Parti Kadın Kolları mensupları ve mahalle temsilcisi bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kahvaltısı. Başkan Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte katıldığı kadınlar günü kahvaltısında bayanlara karanfil verip Kadınlar Gününü kutladı. Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın da eşi ile birlikte katıldığı Kadınlar Günü Kahvaltısı’nda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Çağlayan, kadınların her alanda aktif olmalarını istediklerini ve beklediklerini belirterek, Orhangazi’de bizler de kadınlarımız için düzenlediğimiz çalışmalar ile onların toplumda daha fazla rol almalarını destekliyoruz dedi. Daha sonra konuşan Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ise siyasette özellikle kadınların daha fazla ön planda olmalarını istedi.