BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2016-10-05

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Görevine getirilen İsmail Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Başkan yardımcısı Tarık Erdem ve Meclis üyesi Halil Kurtulmuş ile birlikte Genel Sekreter İsmail Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini sunup bir de tablo hediye eden başkan Çağlayan, İsmail Yılmaz’a başarı diledi.

GÖL SAHİL PROJESİ VE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ İHALE AŞAMASINDA

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Marmarabirlik arsasına yapılacak Kültür Merkezi ve Göl Sahil Projesi ile ilgili Genel Sekreter İsmail Yılmaz’dan bilgi aldı. İsmail Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Orhangazi’deki büyük projelerin planlamasını yaptığını ve yakın gelecekte bu projelerin teker teker hayata geçirileceğini kaydetti.

KALE PROJESİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ONAYINI BEKLİYOR

Öte yandan Genel Sekreter İsmail Yılmaz, Kale Sosyal Tesisleri ile ilgili projenin de Osman Genel Müdürlüğü’nden onay beklediğini belirterek, bu noktadaki bürokratik çalışmalardan sonra Kale Sosyal Tesis projesinin de Orhangazi’ye kazandırılması için uğraş vereceğiz dedi.