BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE TEBRİK ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-28

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i makamında ziyaret etti. Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve Meclis üyesi Halil Kurtulmuş ile birlikte Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i makamında ziyaret eden Çağlayan, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’nü son dönemlerde yaptıkları operasyonlar ve başarılı çalışmalardan dolayı kutladı. Çağlayan, Emniyet Teşkilatının Orhangazi’de huzur ve güvenliği sağlama noktasında başarılı çalışmalar yaptığına vurgu yaparak, bu bağlamda bize düşen Emniyet Teşkilatımızın her daim yanında olmak, onlara destek olmak. Bu vesile ile tüm Emniyet Personelimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi. Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ise başkan Çağlayan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI VE MOBESE

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i ziyareti esnasında ORKENT bölgesinde planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binası ile alt yapı çalışmaları Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan MOBESE sistemi konularında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çağlayan, Emniyet Müdürlüğü için yapılacak yeni bina konusunda tapu devirlerinin tamamlandığını ve proje çalışmalarının başlatılacağını belirterek, MOBESE sisteminde üst yapı çalışmalarımızın ihalesi ise yapıldı. Bu noktada önümüzdeki günlerde çalışmalar yapılacak dedi.