Menu

BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN HAFTA SONU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2015-11-09

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan hafta sonu mesaisinde ilçe genelinde devam eden bir çok çalışmayı yerinde inceledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, alt yapıdan, içme suyu hatlarına, asfalt çalışmalarından, parke çalışmalarına, yeni okul inşaatlarından, spor salonu inşaatına kadar bir çok alanda devam eden çalışmaları yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

SPOR SALONU İNŞAATI TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte bir süre önce tamamlanan Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde BEBKA projesi ile hayata geçirilen spor salonu ile yanında inşaatı süren Kapalı Yüzme Havuzu inşaatını gezdi. Çağlayan ardından Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi yanında inşaatı tamamlanan yeni ortaöğretim binası inşaatını gezdi.

 

PARKE ÇALIŞMALARI ŞAHİN TEPESİ BÖLGESİNDE

Başkan Çağlayan daha sonra Şahin Tepesi bölgesinde devam eden parke çalışmaları, şehrin bazı bölgelerinde süren asfalt çalışmaları ve diğer projelerin inşaatlarını yerinde gezip bilgi aldı.

 

TÜM ENERJİMİZİ HİZMETLERE VERECEĞİZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 1 kasım genel seçimlerinin ardından Türkiye’de de Orhangazi’de de bir özgüven oluştuğunu belirterek, 1 Kasımda vatandaşlarımız Ak Parti’ye ve kadrolarına büyük bir güven duyduğunu ortaya koydu. Halkımız bizlere büyük bir teveccüh gösterdi. Biz de bu teveccühe layık olmaya çalışacağız dedi. Başkan Çağlayan Orhangazi’de alt yapı çalışmalarının bazı bölgeler hariincede tamamlandığını belirterek, alt yapıların tamamlandığı bölgelerde ise asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ekiplerimiz bunun yanı sıra farklı bölgelerde de parke çalışmaları yürütüyor. Amacımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarını bir an önce sonlandırıp ilçede artık diğer projelere yönelmek dedi. Çağlayan, 1 Kasımın ardından 4 yıl herhangi bir seçim olmayacağı için bizler de tüm kadrolarımızla bütün enerjimizi hizmetlere  yönelteceğiz. Bu doğrultuda çalışacağız dedi.

 

SÖZLERİMİZİ TEK TEK YERİNE GETİRİYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seçimler öncesindeki tüm vaatleri üzerinde ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, vaatlerimizi teker teker yerine getiriyoruz. Sosyal projelerimizi de yavaş yavaş hayata geçiriyoruz. Hem kamu yatırımları, hem Büyükşehir Belediyemiz, hem de Orhangazi Belediyesi olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz. Orhangazi’nin daha yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalışıyoruz dedi. 

 

 

Diğer Haberler