BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN JANDARMA VE GARNİZON KOMUTANI'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2017-08-23

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Şemsi Kılıç ile birlikte Orhangazi’ye yeni atanan ve ilçedeki görevlerine başlayan Jand.Yzb.Ali Kanber ile Orhangazi Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Per.Üğtm.Furkan Karaca’yı makamlarında ziyaret etti. Başkan Çağlayan’ın ilk ziyaret durağı Jandarma Komutanı Ali Kanber oldu. Kanber’e görevinde başarı dileyen Başkan Çağlayan, yeni görevinin de hayırlı olması temennisinde bulundu. Çağlayan ve başkan yardımcıları daha sonra Orhangazi Garnizon komutanlığı görevine başlayan ve geçen hafta ilçedeki görevine başlayan Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karaca’yı makamında ziyaret etti. Çağlayan Karaca’ya da görevinde başarı dileyip hayırlı olsun temennilerini sundu.