BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN KADINLAR GÜNÜ KAHVALTISI

Yazdır / Tarih: 2017-03-08

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte Hanımlar Lokalinde kadınlar günü kahvaltısında İlçe protokolünün eşleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hanımlar Lokali personeli, Kadın Kuruluşlarının temsilcileri ve bayan meclis üyelerine yönelik bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda bir de konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kadınların toplumun her kesiminde olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Kadınlar gününü kutlayan Çağlayan, siyasette, sosyal hayatta, ticarette kadınlarımızın yer alması, herşeyin çok daha kaliteli olması anlamına geliyor dedi. Çağlayan eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte daha sonra kahvaltıya katılan bayanlar ve Hanımlar Lokali’nde kermes açan kadınlara karanfil ve şal hediye etti.