BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN MİNİK ÖĞRENCİLERE ATKI-BERE VE ELDİVEN HEDİYE ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-12-16

Orhangazi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin birlikte hazırladıkları proje kapsamında Orhangazi genelindeki tüm birinci sınıf öğrencilerine atkı, bere ve eldiven hediye ediliyor. Projenin başlangıcını ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Meclis üyesi Serkan Ateş ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Gedelek İlköğretim Okulunda verildi. Başkan Çağlayan, burada Kent Konseyi üyeleri ile birlikte birinci sınıf öğrencileri ile bir araya gelip onlara bere, atkı ve eldivenlerini hediye etti.

ÇOCUKLARLA YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gedelek İlköğretim okulunda ayrıca Yerli Malı Haftası nedeniyle yanında getirdiği meyveleri çocuklara ikram ederek onlarla birlikte yerli malı haftasını da kutladı.