BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN MİNİKLERE DİŞ MACUNU VE DİŞ FIRÇASI HEDİYE

Yazdır / Tarih: 2016-11-28

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ağız ve Diş Sağlığı haftası nedeniyle Orhangazi genelindeki tüm okullarda ana okulları ve birinci sınıf öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası dağıttı. Başkan Neşet Çağlayan, meclis üyeleri Turgay Peker ve Halil Kurtulmuş ile birlikte Kurtuluş İlkokulunu ziyaret etti. Burada önce ana sınıfı öğrencilerinin dersine giren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, öğrencilerin derste söylediği şarkılara eşlik etti. Çağlayan, ağız ve diş sağlığının önemi ile ilgili öğrencilere tavsiyelerde bulunduktan sonra tüm öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

Miniklerle fotoğraf çektiren Başkan Çağlayan daha sonra Okul müdürü ve meclis üyeleri ile birlikte birinci sınıfı ziyaret etti. Burada da çocuklara hediyelerini takdim eden Başkan Çağlayan daha sonra okulda incelemelerde bulundu. Başkan Çağlayan okul bahçesi ile ilgili yapılması gereken çeşitli düzenlemeleri not alarak yapılması gereken çalışmalar ile ilgili talimat verdi.