BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN ORHANGAZİSPOR KAMPINA MORAL ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2017-01-03

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor Kulüp Başkanı Cem Kapitan ve bazı yönetim kurulu üyeleri kırmızı siyahlıların Antalya’da kamp yaptıkları oteli ziyaret etti. Orhangazispor’un kamptaki son hazırlık maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen başkan Çağlayan, oyunculara moral verdi. Ziyarette konuşan Teknik Direktör Zafer Yiğit belediye başkanı ve kulüp başkanının ziyaretinin kendilerine moral verdiğini belirterek teşekkür etti. Daha sonra konuşan Orhangazispor Başkanı Cem Kapitan kamp döneminin sonuna gelindiğini belirterek, ikinci yarı için en iyi çalışma ortamını sağlayıp hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Bize her zaman destek olan belediye başkanımız Neşet Çağlayan, kampımıza kadar gelip bizlere moral verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Orhangazispor’un ilçenin en önemli değeri olduğunu belirterek, kamp döneminin hocamızdan aldığım bilgilere göre güzel geçtiğini öğrendim. Her kamp dönemi yeni bir başlangıç demek dedi. Çağlayan ligin ilk yarısında sezonun başlarında Orhangazispor’un kazanması ile mutlu olduklarını sonrasında gelen sonuçlar ile de üzüldüklerini belirterek,  ligin ikinci yarısına da tıpkı sezon başındaki iyi başlangıç gibi başlamayı arzu ediyoruz. İlk yarıda izlediğim bütün maçlarda Orhangazispor iyi oynamasına rağmen kaybettiği maçlar oldu. İkinci yarıda artık bu iyi oyunu skora da yansıtmalıyız diye düşünüyorum dedi. Orhangazispor’un aldığı sonuçların şehri direk etkilediğini de belirten Çağlayan, Orhangazispor iyi sonuçlar alıyorsa bu ertesi gün şehrin geneline yayılıyor. Kötü sonuç almışsa da bu kez olumsuz etkiliyor. Orhangazispor’un kazandığı maçlardan sonra ben de ertesi gün işimin başına moralli gidiyorum. Kaybettiğinde ise olumsuz yorumlarla karşılaşıyor etkileniyoruz dedi. Başkan Çağlayan, futbolcuların üzerine düşeni yapması ile birlikte yönetimin de kendi üzerine düşeni yapacağını da belirterek, başarı geldikçe bizler ve yönetici arkadaşlarımız da üzerine düşeni yapacaktır. Sizden bu sezon başarı bekliyoruz dedi. Daha sonra söz alan takım kaptanları Mehmet Ayaz, Yasin Elmas ve Mehmet Dönmezdemir de kampı ziyaret eden belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti.