BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN ORHANGAZİSPOR'A ÇİM BİÇME MAKİNESİ HİBE EDİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-08-04

Sezon hazırlıklarının ilk etap kamp programını tamamlayarak Orhangazi’ye dönen Orhangazispor’da yönetim kurulu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor için yeni bir çim biçme makinesini kulübe hibe etti. Orhangazispor tesisleri ve ilçe stadyumunda kullanılmak üzere ihtiyaç duyan çim biçme makinesini alan Orhangazi Belediyesi, makineyi Orhangazispor yönetimine teslim etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Orhangazispor tesislerine giderek yeni alınan çim biçme makinesini kulüp başkanı Cem Kapitan ve yönetim kuruluna teslim etti.

Orhangazispor başkanı Cem Kapitan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın kulübe her konuda her zaman destek olduğunu belirterek, çim biçme makinemiz konusunda da bizlere destek olan Belediye Başkanımız teşekkür ediyoruz dedi. Çağlayan ise Orhangazispor’un ilçe için çok önemli olduğunu belirterek, Orhangazispor için tüm dinamiklerin harekete geçmesi, herkesin Orhangazispor için elini taşın altına koyması gerekiyor. Bizler yerel yönetim olarak bu konuda gereğini yapmaya çalışıyoruz, bundan sonra da yapacağız dedi.