BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2017-05-03

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede yeniden Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığına seçilen Beytullah Güneş ve yöneticilerini ziyaret etti. Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Beytullah Güneş'i kongre zaferinden dolayı kutlayıp çalışmalarında başarı diledi. Başkan Çağlayan, Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Orhangazi için son derece önemli olduğunu belirterek, kooperatifimizin ilçemize sağladığı katkıları hepimiz biliyoruz. Kooperatifimizin başarılarının da artarak devam etmesi hepimizin tek dileği dedi. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş ise ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Başkan Neşet Çağlayan’a teşekkür etti.