BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN TRABZONLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-12-15

Orhangazi’de 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerine dernek olarak katılan ve tüm demokrasi nöbetlerinde yer alan Trabzonlular Derneği ve Karadenizli vatandaşlara teşekkür için dernek lokalini ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, dernek başkanı Cemal Karagüzel ve yöneticilerle bir araya geldi.

Dernek lokalindeki vatandaşlarla da sohbet eden başkan Çağlayan ve Mustafa Kaya, daha sonra dernek lokalinde Cemal Karagüzel tarafından ağırlandılar. Belediye başkanı Neşet Çağlayan, tüm kesimlerin olduğu gibi Trabzonluların da milli iradeye sahip çıktığını belirterek, hem dernek yöneticilerimizi hem de tüm karadenizli hemşehrilerime milli iradeye, bayrağa ve vatana sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum dedi.