BAŞKAN ÇAĞLAYAN’DAN VALİ CANBOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2018-11-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediye meclis üyesi Turgay Peker ile birlikte son valilik kararnamesi ile Konya Valiliğinden Bursa Valiliği görevine atanan Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Vali Canbolat’a Orhangazi ile ilgili bilgi aktardı. Orhangazi’nin tarım ve sanayisi ile öne çıkan bir şehir olduğunu belirten Çağlayan, yerel yönetim olarak da son dönemde ilçemizde turizm kazanımları için uğraş veriyoruz. Orhangazi’yi tarım ve sanayi kentinin yanı sıra turizm kenti yapabilmek için de farklı projelerimizi hayata geçiriyoruz dedi. Vali Canbolat Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Bursa’nın tüm dinamikleri ile birlikte şehrin kalkınması ve daha da gelişimi için hep birlikte çalışacakları mesajını verdi.