BAŞKAN ÇAĞLAYAN'DAN YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETLER

Yazdır / Tarih: 2018-10-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, vatandaşların ev davetlerine katılmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte Fatih Mahallesinde yalnız yaşayan Hatun Özdemir isimli yaşlı kadını ziyaret etti. Başkan Çağlayan ve Eşi Zöhre Çağlayan, Hatun Özdemir ile sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Hatun Özdemir’e çiçek veren Çağlayan, daha sonra Hürriyet Mahallesinde yine yalnız yaşayan Ayşe İlker’i evinde ziyaret etti. Başkan Çağlayan toplumun önemli bir kısmını oluşturan yaşlılar hem başımızın tacı, hem de yaşayan tecrübe abideleridir. Yaşlılarımız bizlerden sadece ilgi ve ziyaret bekler. Bizler de fırsat buldukça bu ziyaretlerimizi gerçekleştirip onları dinliyoruz dedi. Başkan Çağlayan ziyaretler esnasında yalnız yaşayan yaşlı kadınlardan istek ve ihtiyaçlarını dinledi.