BAŞKAN CNC KURSİYERLERİ SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-03-01

Orhangazi Belediyesi, BUSMEK ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından açılan Meslek Edindirme Kursları kapsamında açılan CNC Tezgah torna kursuna katılan kursiyerler kurslarını tamamlayarak sertifikalarını aldı. CNC kursuna katılan kursiyerler için düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Bursa Sosyal İşler Şube Müdür Vekili İsmail Gökçe, Meclis üyeleri ve BUSMEK yetkilileri katıldı. Sertifika töreni öncesinde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak BUSMEK ile birlikte Mesleki Eğitim Kurslarına büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda açılan CNC kurslarımız tamamlandı.

Kursa katılan kursiyerlerimiz sertifikalarına kavuştu dedi. Çağlayan, Sanayicinin özellikle ara eleman ihtiyacının büyük olduğunu belirterek, biz de belediye olarak aranan bu ara eleman sorununa çözüm bulmak için aracı olacak durumdayız. Kursu tamamlayan kursiyerlerimizin hepsinin bir işe yerleştirilmesi için biz de devrede olacağız dedi. Ardından sertifika törenine katılanlar kursiyerlerin sertifikalarını takdim etti.