Menu

BAŞKAN ÇOCUKLARA KİTAP OKUDU

Yazdır / Tarih: 2018-04-11

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü gözetiminde düzenlenen Her Yerde Okuyorum Projesi kapsamında projenin Orhangazi’deki okullarından Cargill İlkokulunu ziyaret ederek burada iki sınıfta öğrencilere kitap okudu. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun’un da hazır bulunduğu kitap okuma organizasyonunda Başkan Neşet Çağlayan, çocuklara kitap okuduktan sonra kitap okumanın önemini de onlarla paylaştı. Kitap okuma organizasyonunda Cargill Okulunda öğrencilerin başkan Çağlayan’a ilgisi büyüktü.

Bursa bölgesinde yürütülen ve Orhangazi’den Cargill ilkokulu ile Alitekin İlkokulunun dahil olduğu Her Yerde Okuyorum Projesi kapsamında Cargill İlkokulu Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun’u ağırladı.

SINIFLARDA ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUDU

Okul müdürü ve projeyi yürüten öğretmenler tarafından ağırlanan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, iki ayrı sınıfı ziyaret etti. Başkan Çağlayan burada öğrencilere kitap okudu. Öğrencilerin pür dikkat dinlediği Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bir kitabı iki sınıfta öğrencilere okuduktan sonra çocuklara kitap okumanın faydalarını ve önemini anlattı. Başkan Çağlayan, projenin kendilerini bile teşvik ettiğini belirterek, sizler kitap okudunuz biz bunu gördük biz de teşvik olduk. Sizin kitap okumanız hem sizlere fayda hem de diğer insanların sizi görerek kitap okumasına vesile oluyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin en iyi eğitimi alması ve sonrasında ülkesine faydalı bireyler olması bizler için çok önemli dedi. Çağlayan projeyi yürüten okul idaresi ve öğretmenlerini de kutladı. Öğrenciler kitap okuma organizasyonunda kendilerine kitap okuduğu için başkan Neşet Çağlayan’a çiçek takdim etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler